En britisk skjøge fant det for godt å forlyste seg med en mann på en strand i Dubai, melder Dagbladet idag. For denne uhyrlige forbrytelsen risikerer de – fortjent nok – opptil 6 måneder i fengsel. Selvsagt alt for lite, etter vår standard. Svina burde jo egentlig vært skutt, men vi skjønner at Dubai ikke nødvendigvis higer etter å få det britiske samveldet etter seg – så vi aksepterer denne svært milde reaksjonen.

Men, seriøst – det finnes mange måter å dø på, og sex på stranda er så definitivt blant dem. La oss kort oppsummere de 10 mest vanlige måtene å dø på som en følge av sex on the beach:

#10: Sand i rumpa: Sanden du får i rumpa under sex på stranda kan inneholde minst 200,000 fremmede elementer du ikke vil tenke på. Stikkord: andre folks sykdommer. Andre folks svært smittsomme sykdommer. Får du en av disse kan du dø. Så, behold trusa på.

#9: Sand i rumpa: Sanden du får i rumpa kan medføre betennelse i endetarmen. I verste fall, hvis du har sex på den litt voldelige måten, kan du få presset sand inn i tykktarmen. Sand i tykktarmen kan føre til tykktarmskreft – som er den mest vanlige kreftformen har vi hørt. Og kreft? Ja, det kan du faktisk dø av.

#8: Sand i rumpa: Sanden du får i rumpa under sex på stranda kan inneholde små kryp av typen som biter deg hardt (inne i rumpa) med sine skumle gifttenner. Vi bare nevner at den sorte enke (edderkopp) elsker sand og sorte hull (som rumpa di). Den sorte enke er VELDIG giftig. Blir du bitt av den, da dør du.

#7: Sand i rumpa: Sanden du får i rumpa under sex på stranda kan inneholde bruskorker. Bruskorker er veldig skarpe. De kan du skjære deg på, og da kan du blø ihjel.

#6: Sand med bruskork som skjærer deg: Se forrige punkt. Og: husk at i tillegg til at du kan blø ihjel kan du få infeksjoner i såret bruskorken akkurat har skjært i rumpa di. Infeksjoner dreper vanvittig mange på verdensbasis hvert eneste år.

#5: Sand i rumpa: Sanden du får i rumpa under sex på stranda kan inneholde sigarettsneiper. Og, hvis du ikke har fått det med deg ennå: røyking dreper!

#4: Pikk i rumpa på stranda: Blir du tatt i homsesex på stranda i et muslimsk land, så blir du skutt. Eventuelt hengt. Eller bare steinet til døde. Homofili er nemlig ens betydende med dødsstraff i visse land. Så er du homo og befinner deg på stranda i et land som praktiserer slike lover: hold snoppen innenfor speedo’en.

#3: Sex på stranda med en som har HIV: Har du sex på stranda med en som er HIV-positiv, så kan du bli smittet. HIV kan du dø av. Skumle greier.

#2: Sex på stranda: Har du sex på stranda kan det hende du blir så oppslukt at du glemmer å se hvor du ligger hen. Da kan det jo hende at du blir overkjørt av en tulling i en Beach-buggy. Da kan du dø.

#1: Sex på stranda: Hvis du har sex på stranda med en homofil mann som presser masse sand inn i rumpa på deg, så blir du for det første kanskje henrettet. Blir du ikke henrettet kan du dø som en følge av HIV (hvis han har HIV). Får du ikke HIV kan det jo hende at sanden han presser inn i rumpa di inneholder en tarantell. Da dør dere kanskje begge to. Eller så kan det jo hende han biter deg i nakken i det den sorte enke biter ham i leggen, og biter han deg i nakken kan du få en infeksjon og dø. Vær obs på at infeksjoner klør noe helt jævlig.

Da får du nesten bare håpe at noen kjører over deg med en beach-buggy.