Vi menn synes godt om kvinnelige former, naturlig nok. Vi liker pupper, hofter, rumper og lår. Vi bryr oss lite om sko, og vi driter tynt i om den deilige dama vi er sammen med ikke har fargen «høst» i garderoben. Faktisk driter vi i ganske så mye når det kommer til dere kvinner – bare vi får ligge med (iallefall noen av) dere. Det er sannheten. Vi tar hva som helst, men helst noen med puls.

For enkelte er det visstnok ikke noe krav at dama har puls heller, men det er nå en annen (og ganske forstyrrende) sak.

Likevel ser vi at damebladene bare fokuserer på slanking, dietter og trening. Samt litt om sko. Og så står det en del om hvordan man går ned i vekt. Vi vet dette, for vi bor sammen med kvinner, og vi leser damebladene deres på dassen. Dette er litt spesielt. For, kvinnene bruker altså store deler av tiden sin på å prøve å fjerne de vi menn liker absolutt best med dem. Vi vil jo ha pupper, hofter, rumper og lår! Vi vil ikke ha treningsnarkomane kjerringer som ikke gjør annet enn å kjefte på oss fordi vi ikke gidder å ta oppvasken mer enn to ganger i måneden (det er jo bare å stable i høyden..).

Derfor slår vi et slag for den formfullendte kvinnen i dette nummeret, og har i den anledning laget en aldri så liten kåring over de kvinnene vi føler best symboliserer det vi menn ser etter. Her er det store pupper, store rumper, store lår og store hofter. Former. Kvinnelige former. Akkurat slik vi liker dem. Så kjør kåringen: Topp 11 kvinner med former. Værsågod. Fra oss til deg:

#11: Jennifer Love Hewitt

#10: Jennifer Love Hewitt

#9: Jennifer Love Hewitt

#8: Jennifer Love Hewitt

#7: Jennifer Love Hewitt

#6: Jennifer Love Hewitt

#5: Jennifer Love Hewitt

#4: Jennifer Love Hewitt

#3: Jennifer Love Hewitt

#2: Jennifer Love Hewitt

#1: Julie Strømsvåg fra TV2 Sporten

PS! Vi hadde jo tenkt å la Jennifer Love Hewitt vinne alle plasseringene i denne kåringen, men vi kom fram til at det var litt morsomt å først ha Jennifer Love Hewitt på de 10 første plassene.. sånn at du skulle se et mønster liksom.. for så å effektivt bryte dette mønsteret – bare for å skremme deg! Haha. Der lurte vi deg godt

Ærlig talt, Jennifer Love Hewitt er vakker, rik, suksessfull og har et drømmeliv. Hun finner aldri på noe tøys, er bunnseriøs i sitt yrke og en fryd av et menneske. Hun lever kanskje det beste livet av oss alle på denne kloden. Så, da blir det litt urettferdig hvis hun vinner alle kåringer hun stiller opp i. Bare en tanke. Dessuten liker vi jo Julie Strømsvåg. Hun er sexy på den litt rare måten vi ikke klarer å beskrive helt.

Kanskje det er armene. Kanskje det er det vakre ansiktet. Kanskje det er de flotte formene. Vi er ikke sikre. Men, vi er ganske sikre på at DU trodde at førsteplassen skulle bli tatt av Jennifer Love Hewitt.