Tor Erling Staff er en grepet kar som tar nær sagt absolutt alle kjøtthuer i forsvar. Han gjorde det med lommemannen, og han gjør det nå med Josef Fritzl – kanskje Østerrikes ondeste mann siden Adolf Hitler.

Vi vet alle om saken, og av den grunn er det ikke nødvendig å si mer, annet enn at Staff nå har gått ut og sagt at Fritzls fangehull bare var «en helt grei, liten lavtaket leilighet, med atskillig omhu for hygge.» Ganske spesielt. Staff mener også at Fritzl skapte en «hyggelig og koselig; en hjemlig atmosfære.» Jaja. Ganske spesielt, det også. I tillegg kaller Staff Fritzls mange voldtekter av egen datter for «kos». Staff får kritikk for sine uttalelser også, med rette.

Men, hva er så de to sikreste tegnene på at du virkelig er ute og kjører? Hva er de topp 2 tegnene på at du virkelig har gjort noe helt grusomt?

1. Staff forsvarer deg

Når Tor Erling Staff går ut i offentligheten og forsvarer og kanskje bagatelliserer det du har gjort, ja da er du virkelig ute og kjører. Når du hører at Staff er på din side, ja da er du mest sannsynlig et ondsinnet jævel. Mest sannsynlig er du pedofil, med tallrike overgrep og ødelagte framtider på samvittigheten, eller så er du en pedofil morder eller noe sånt. Når du hører at Staff er på din side, så vet du at du havner i helvete. Hvor du vil brenne side ved side med Josef Stalin, Mao og Adolf Hitler i all evighet.

2. Staff nekter å forsvare deg

Ja. Dette er muligens det sikreste tegn på at du er den litt ondere halvbroren til Adolf Hitler. For tenk på det; HVA har du gjort, hvor grusom må ikke din handling være, på hvilket nivå av forferdelse må du ha behandlet andre.. før Tor Erling Staff går ut og sier at «Nei, vet du hva? ETT sted setter jeg grensen!!! Dette er jo helt for jævlig!! Satan som jeg håper han brenner i helvete!!»