Noen biler er helt vanvittig vakre. Andre igjen er stygge. Noen er bare kjedelige. Ifølge en heeeelt uavhengig undersøkelse foretatt av redaktøren i morgentimene idag, viste det seg at Toyota Aygo er den tøffeste og peneste bilen som noensinne er laget. Ifølge samme undersøkelse var navnet «Peter» et tegn på seksuell energi, modenhet, røffhet og intelligens.

Anyway, vi har altså undersøkt saken, og kommet fram til at disse bilene er de soleklart styggeste gjennom historien. Kall det en fasit. Vi gjør det.

#5: Ford Scorpio

Dette er etterfølgeren til den grusomt kjedelige Ford Grenada. Merkelig. Grenada var muskler. Scorpia hadde rare lys, rar hekk og var bare rar. Men samtidig veldig kjedelig. Vi skjønner ikke hva Ford egentlig tenkte på.

#4: Ford KA

Noen beskriver Ford Ka som «en gul hamster på hjul». De har muligens et poeng.

#3: Fiat Multipla

Jesus. Vi trodde jo denne skulle vinne faktisk, før vi undersøkte saken. Men Jesus. Hva i videste verden tenkte de på når de plasserte de runde lysene opp til frontruta? Jesus Kristus, her var det full kortslutning. Og denne har faktisk vunnet designpriser… Inovativt, kalles det.

#2: Ssangyong Rodius

Tanken bak, så vidt vi forstår, var at Rodius skulle fange essensen av en luksus-yacht. Altså en båt. Vi anbefaler designavdelingen å senke seg selv med båt, mus og mann der de hører hjemme. I havet. For denne er stor, rar og styyyygg.

#1: Pontiac Aztek

Vi bare ler. Vi klarer ikke mer… Er dette en fleip?? Herrejemini…

Sponset av Babes, øl og det gode liv!