Lone Sletten heter første kvinne ut i Agurkpostens helt nye artikkelserie, som (mulig navnet antyder noe her) handler om babes fra fjernsynets vidunderlige verden. Agurkposten ser mye tv, og har merket seg hvilken utrolig mengde absolutt helt henrykkende flotte kvinner som befinner seg inne i den lille vidunderlige boksen.

ishot-15.jpg

Armer man kan dø for
Lone Sletten fungerer som anker for TvNorges «Aktuelt» og «Bymagasinet». Hun er en sunn ung dame på ca 20-30 år. Vi liker henne for hennes søte ansikt og hennes flotte armer. Hun er noen av de flotteste armene på fjernsynsskjermen. Mange reagerer kanskje på at Agurkpostens utskremte fokuserer på armene, men AG vil bare bemerke at AG lider av akutt arm-fetisj. Rar fetish, javel. Men:

Å tråkke på kakerlakker
En av verdens rareste fetisjer er såpass rar at AG egentlig bare blir oppgitt. Hør på dette: Det finnes faktisk mannfolk som får reisning av å se på kvinner tråkke på kakerlakker. Ja, vi tuller ikke. Det eksisterer faktisk så utrolig syke mennesker i denne verden. Taliban blir bare amatører i forhold. De virkelige tullingene finner vi i seksualitetens verden.

ishot-21.png

(Bilde: Bymagasinet, TvNorge, 2007. Screenshot fra WebTV.)

ByMagasinet og Aktuelt
Lone Sletten er altså et såkalt nyhetsanker. Det vil si at hun leser opp nyheter. Helst på en så tillitsvekkende måte som mulig. Hun skal virke troverdig og kunnskapsrik. Dette er høres vanskelig ut, men Lone har da manus og klarer dette helt fint. Hun er flink til å «komme ut av skjermen» som man sier på fagspråket (her kunne man selvsagt lagt inn en koffert-kommentar om at hun helst skulle kommet ut av skjermen og lagt seg i senga vår, men vi velger altså å ikke komme med denne kommentaren. Vi er da høflige og skikkelige av oss.)

TvNorge kjører sin egen stil på nyheter. 8 minutter med de viktigste sakene presentert av – og dette vil denne artikkelserien faktisk bekrefte i store mengder – ufattelig vakre kvinner. Mannfolka er henvist til sporten. Deretter har vi været, og så har vi Bymagasinet. Som jo i utgangspunktet bare er en oppsummering av de sakene TvNorges lokalstasjoner koker i hop. Det er veldig mye besøk-i-barnehager, vi-besøker-en-mess-som-handler-om-noe-kjedelig og dessuten drittbyen-vår-fyller-100-år. Du fatter skissa. Ikke severdig for fem flate øre.

Med mindre Lone Sletten er der. For da ser vi faktisk på. Men, vi vil likevel komme med følgende spørsmål helt på tampen: Hva i helvete er det egentlig Britney driver med for tiden?

ishot-17.png

(Bilde: Bymagasinet, TvNorge, 2007. Screenshot fra WebTV.)