Andre kvinne ut i den svært så berømte serien «tv-babes» er en babe som er så babe’o’lichus at det formelig sier crash, boom, bang i ballene på ethvert mannemenneske med et snev av heterofile tilbøyeligheter. Denne dama er så hot at kvinnegruppa Ottar synkron-onanerer i to-fjerdedels takt bare ved tanken på de perfekte puppene, de overmåtelig feminine armene og den stramme lille rumpa.

Vi snakker selvsagt om TvNorges værbabe Vibeke Klemetsen:

vibeke3.jpg

(bilde: TvNorges WebTV: «Været» hehe..)

Agurkposten må jo selvsagt skuffe alle, til og med lesbene i Kvinnegruppa Ottar; dama er jo selvfølgelig opptatt så det holder med både mann, barn, Volvo og en Villa på toppen av Holmenkollen. Blir jo gjerne sånn når mannen i huset heter Daniel Franck. Han liker å sette utfor bakker på sånn snøbrett vettu. Vant vel nesten OL og greier.

VANT LIKEVEL
AG vil jo gjerne påpeke at Daniel Franck er en heldig jævel. Først vinner han altså nesten OL uten å egentlig ville det, i og med at OL bare er såååå kommers, og deretter vinner han hjertet til Vibeke. Tidligere Miss og kommende deltaker i missjonæren (artig, humor, flire, red.) Spennende.

Jo. Han er en heldig jævel den der Daniel. Se bare:

vibeke2.jpg

vibeke5.jpg

Liker vi det? Oh, yes. Været har aldri vært penere. Man må kanskje helt tilbake til Siri Kalvigs glansdager for å finne omtrent like pent vær. Det er veldig langt fra Vibeke Klemetsen til Kristen Gislefoss for å si det sånn. Kristen er ut. Klemetsen er inn.

MISS NORWAY
Rykter vil ha det til at Vibeke i nærmeste framtid får flere strenger å spille på. Hun skal nemlig lede Miss Norway. Du vet den konkurransen der det er om å gjøre å være penest, men der det likevel heter at «det er personligheten som teller» etter et påbud fra Kvinnegruppa Ottar – som selvsagt består av et panel mannehatere med bart og hårete legger. If you can’t beat them, kill them – er slagordet.

Vibeke er selvsagt ikke med der. I kvinnegruppa Ottar altså. Men, på Frøken Norge skal hun være. Ikke som deltaker denne gang, for hun har da allerede (selvsagt) vunnet den stakkarslige konkurransen sikkert opptil tjue ganger. Ja, ikke vet vi.

Vi følger bare med på været vi. Må jo holde seg oppdatert.