Tredje kvinne ut i artikkelserien «TV-Babes» er Henriette Bruusgaard, baben som tidligere ledet «Absolutt Underholdning» på TV2 før hun tok overgang til TVNorge og programlederjobben i Oslo-TV. Men Henriette har flere strenger å spille på; for hun har også hatt en rolle i den norske skrekkfilmen «Rovdyr» som gikk på en Kino nær deg for noen måneder siden. Der løp Henriette visstnok blodig rundt i skogen bare ikledd en liten T-skjorte.

Hadde det ikke vært for alt blodet hadde hun utvilsomt kunnet ikledt seg tittelen «ekstremt sexy», nå kvalifiserte hun dessverre bare til «sexy». For sexy er hun jo. Såkalt «sexy intelligens». Henriette er utdannet journalist, og har tidligere jobbet i ZTV – som var kanalen ingen hadde hørt om og langt mindre så på. Oslo-TV er det selvsagt heller ikke mange som ser på – med god grunn – det er jo faktisk snakk om lokal-TV for Oslo her. Likevel gjør Henriettes blonde framtoning sitt til at det sikkert er en del som heller ser Oslo-TV framfor reklame for eksempel.

Det skal jo i rettferdighetens navn sies at Oslo-TV faktisk ikke er et så halvgalt TV-program når man ser det med vga til hdmi kabel. Eller snarere var et TV-program; for nå er det «Spotlight» med Synnøve Skarbø som råder TVNorge fra 1815 og fram til nyhetene på TV2 1830.

Likevel; vi har nok ikke sett det siste av Henriette Bruusgaard. Hun dukker garantert opp i et smalt tv-program i nær framtid. Det er bare å begynne å poppe popcornet allerede.

henriette1.jpg

henriette2.jpg

henriette3.jpg

henriette4.jpg