Synnøve Skarbø er en klassisk skjønnhet med lange blonde lokker og en tight kropp som munner ut i en knæsj liten rumpe. Hun har den berømte «timeglass»-formen som så mange kvinner formelig hungrer etter. Hun er rent ut lekker, men hun er det på den litt lavmelte måten. Hun er ikke gazooka-pupper som for eksempel Lene Alexandra Øyen, noe Synnøve Skarbø slett ikke skal skamme seg over. For puppene til Synnøve er faktisk helt greie.

Klassiske, liksom.

Denne baben har nylig kommet tilbake på skjermen etter en lengre tids pause. Nå leder hun kjendisprogrammet «Spotlight» på TvNorge – som har overtatt for det hjelpesløse «ByMagasinet». Og takk gud for det. Vi liker jo kjendiser, sladder og spesielt kjendissladder. Dessverre vokser jo intet tre inn i himmelen, for det er en stygg, stygg bakside ved TvNorges storsatsning:

Vi får nemlig ikke se så mye til den vidunderlige Lone Sletten lenger. Snufs. Dette er svært tragisk, og redaktøren håper Statsministeren velger å se litt på denne alvorlige saken. At vi får se mer til Synnøve er jo selvsagt et godt plaster på såret, men det er på langt nær nok. Vi håper gutta i FHM eller Mann er sitt ansvar bevisst og tvinger Lone til å stille opp i en eller annen lettkledd fotoseanse.

Anyway, Synnøve skal visstnok ha mottatt slibrige SMS’er fra hjelpesløse menn for en tid tilbake. Fy og skam, mener Agurkposten. Synnøve er en vakker, hyggelig og flink dame, og vi vil ha oss frabedt slik nidrig behandling av henne. Hun fortjener å bli forgudet ja, men det finnes selvsagt en grense.

Skam dere. Se heller på Spotlight. Hvorfor? Se her da:

synnoveskarbo1.jpg

synnoveskarbo2.jpg

(bilder: promos for Spotlight på TVNorge)

Denne posten ble gitt deg av:
Lån – Kredittkort