Du visste neppe at det er langt fra tilfeldig at damene som presenterer sportsnyhetene på TV2 alle sammen er blonde, smellvakre og fra Molde. Det er ikke tilfeldig i det hele tatt, faktisk. TV2 har valgt sine sportsankere med omhu. De vet at det er flest menn som ser sportsnyheter, så det er jo en given at damene må være greie å se på, men det er langt viktigere at de er ganske like.

Hvorfor? Fordi alle endringer er med på å forvirre seerne. Helst bør det ikke være noen endringer overhodet fra dag til dag. Mest mulig likt. Mest mulig forutsigbart. Det er bra for seertallene. Hver gang et medie gjør store endringer taper de lesere eller seere, nemlig. TV2 har skjønt dette, og det er derfor alle sportsdamene ligner på hverandre, alle værdamene ligner på hverandre og det er derfor alle de mannlige nyhetsleserne er høye, mørke og kjekke. Lokale «meteorologieksperimenter» er hverdags.

Nylig gikk Annamarta Giske ut i fødselspermisjon. Annamarta tok i sin tid over for Guro Fostervold – som av en eller annen grunn er sammen med en eller annen håndballspiller og dessuten er søsteren til den tidligere Molde-kapteinen Knut Anders Fostervold. Guro er nå litt tilbake på skjermen av og til, i Annamartas fravær, men det er stort sett Julie Strømsvåg som får pryde skjermen for tiden. Forvirret?

Det er du sikkert, og bare for å forvirre deg ytterligere, her er et bilde av damene:

tv2sportendamer.jpg

Hvem er hvem?

Min personlige favoritt er Annamarta Giske. Ikke bare fordi hun har noen vanvittig lekre armer, men også fordi hun er blant de mer kompetente sportsoppleserne jeg vet om. Hun snakker visst både fransk, tysk og spansk i tillegg. Det var som oftest Annamarta de sendte når de skulle få noen kommentarer fra noen spillere på Barcelona. Og det var Annamarta man sendte til Frankrike for å dekke dopingrittet Tour De France. Der nede stilte hun opp i flotte små t-skjorter, og plutselig ble til og med redaktøren interessert i sykkel.

Hun har fått barn nå, og er med det selvsagt blitt en MILF. Hvis du ikke vet hva en MILF er ser du nok for lite porno, dessverre. Ikke bra. Det som derimot blir mer enn bra er jo når Annamarta kommer tilbake på skjermen med nye store flotte former. Man legger jo på seg når man får barn vettu. Bare se på Christina Aguilera. Sååå store pupper får hun neppe Annamarta, men det er jo lov å håpe.

Julie Strømsvåg fikk sin ilddåp i en slags idrettsgalla, der mannen som snart er 40 men som ser ut som han er 14 – Ole Gunnar Solskjær – fikk en slags hederspris for lang og tro tjeneste. Julie ledet showet sammen med en eller annen dust som jeg ikke husker navnet på. Vi driter i ham, for Julie er så fin. Hun har noen nydelige armer, og bakenfor dem kan vi ofte skimte noen svære pupper. Hun er sikkert en het kandidat til en sexy photoshoot i mange mannsblad-redaksjoner rundt omkring.

Guro Fostervold har faktisk stilt opp i bladet Mann for en stund siden. De bildene var jo ikke så jævla sexy at det gjorde noe. Faktisk synes redaktøren Guro ble framstilt noe ullent. Vi vil jo se henne i vanlige klær og sånn, og ikke dollet opp som en jævla hore. Guro er av den trauste og jordnære typen. En slags budeie, liksom. Vi liker jo det. Vi liker jo også det faktum at hun ofte bruker en blank og flott klokke som framhever hennes sexy underarmer. Hun kunne godt ha lagt på seg litt, men det er ikke noe vi synes vi kan kreve egentlig.

For til syvende og sist bestemmer jo damene selv, ikke sant. Vi bare ser på dem, og får ståkuk hver gang. Ære være dem for det. Det er jo sunt med ståkuk, bare ereksjonen går ned i løpet av en halv time eller noe.

Greia er at hvis du har ereksjon for lenge så kan svamplegemet – altså den delen av pikken din som liksom gjør at den blir hard – gå over i koldbrann. Ikke bra. Da må pikken skjæres av med saks, og de som har prøvd dette sier at det er jævlig vondt.

Vi har ingen grunn til å tvile på akkurat det.