lenemariegislerud2.jpgLene Marie røk ut av farmen for et par uker siden. Siden den tid har hun gledet oss alle med å stille opp i bikini i «God Kveld Norge!» på TV2, der hun tilkjennegjorde at hun har fått tilbud om å stille opp lettkledd i et større herremagasin. Tilbudet skjønner vi alle jævlig godt, all den tid Lene Marie faktisk er fuckings cute. VELDIG søt dame, altså. Vi liker spesielt det faktum at hun har litt former og sånn. Altså at hun ikke bare er fuckings cute, men også har litt pupper, litt hofter og litt rumpe. Veldig bra, og et eksempel til etterfølgelse – helt klart.

I denne ukens utgave av Se&Hør kan vi lese at Lene Marie er stormforelsket i en eller annen kis, som vi alle synes både er bra og hyggelig. Det vi likevel må reagere på er jo det faktum at Lene på «God Kveld Norge!» fortalte at hun

«Ikke vil brette seg ut lettkledd for hele Norge..»

Og det skjønner vi selvsagt. Det spesielle var jo at hun uttalte dette kledt i bikini på et av Norges mest sette kjendisprogrammer sendt på TV2 – Norges største kommersielle TV-kanal – en lørdagskveld i «Prime time». Det er ganske spesielt for å si det forsiktig, og vitner om noe sviktende innsikt.

Men vi klager jo selvsagt ikke.

lenemariegislerud.jpg

(bilde: faksimile se&hør)