Ja. Faktisk. Vi er pisslei denne saken. Nå må det faen meg bli slutt! Slutt å skrive om dette! SLUTT! Hører dere! Vi driter i om hun faktisk spiste lunsj med lederen for kreft-foreningen! Vi driter i det! Skjønner dere! Kan dere ikke skrive om noe annet?? Vær så fuckings snill! Hva som helst annet!

Vi har faktisk fått dette med oss! Hun, altså Manuela Ramin-Osmundsen var venninne med det nye barneombudet, som plutselig ikke ble barneombud likevel. Vi har fått med oss at hun har spist middag, holdt taler og vært på fest med folk hun sikkert bare anså som «bekjente». You know what; vi driter faktisk i det.

manuela_small.jpgFor det første: Manuela fikk jobben som barne- og likestillingsminister fordi hun dekket flere «kvoter» enn sin kjolegale forgjenger. Manuela var både svart, innvandrer og kvinne. Karita var bare kvinne, og det holder som kjent ikke i et land der det viktigste er hva man har mellom beina og ikke mellom ørene. Det er greit.

For det andre: Det er ingen nyhet at folk får jobber på grunn av sin bekjentskapskrets. Det er faktisk sånn ting foregår. Det finnes nesten ikke et menneske i dette landet som ikke har fått jobben de har idag på grunn av at de kjente noen. Og aller mest er det slik i politikken. Så slutt å syt.

For det tredje: Hva faen slags rolle spilte det om hun spiste noen middager med dette forbanna kvinnfolket noen dager før hun utnevnte henne til barneombud? Og så løy om det i ettertid? Hva faen har det egentlig å si? Det er snakk om et fuckings BARNEOMBUD! Det er ikke snakk om en ansettelse av Kongen eller Statsministeren! Hvem faen bryr seg?

For det fjerde: Vi er pisslei.

For det femte: Hva faen er greia med at Veronica Orderud kan stille på Grosvold på alminnelig fredagskveld? Sitter ikke hun i fengsel? Hvilket fengsel er det hun sitter i, der hun faktisk bare kan spankulere ut som hun vil? Er det dette som kalles «åpen» soning? Altså at hun kan komme å gå som hun vil, bare at hun må være inne til klokken 23 på hverdager og 24 i helgene? Er det dette opplegget vi har med våre trippel-draps-dømte fanger? Skal det være sånn?

Ikke bli overrasket om du plutselig møter på Greven på gaten.

Gitt deg i samarbeid med:
Kalkun