Det er på tide med en aldri så liten konkurranse her på Agurkposten. Og premien* er intet mer enn absolutt fantastisk; nemlig en svært så romantisk og hyggelig date med en av Kongerigets mest sexy kvinner, Tone Damli Aaberge*. Siden premien er så fantastisk, må jo selvsagt vanskelighetsgraden på oppgaven være meget høy. Vi snakker om en gåte som er såpass vanskelig at man egentlig bør hete Egil Roger Olsen for å klare brasene.

Vi skal fram til navnet på en norsk fotballklubb. Lett tenker du kanskje, men det blir verre. Svaret gåten under gir deg bare én del av det tidligere navnet på denne klubben. Din oppgave er å finne det nåværende navnet på klubben. Ja, dette er vanskelig, men sett i lys av hvilken fantastisk premie* vi her snakker om så må jo nivået på oppgaven være banebrytende vanskelig.

Her er gåten:

Bokstaven T, Adecco-ligaen.

Bare for å motivere deg gir vi deg her et bilde av premien*:

Vakkert, eller hva? Bildet er et screenshot av forsiden på bladet Mann fra desember 2007. Bildene inne i bladet er om mulig enda hottere. Mann holder et høyt nivå, både med tanke på avbildede kvinner og ikke minst på artikler. Spesielt liker vi de gode dokumentarene. Sist var det en glimrende presentasjon av seriemordere. Veldig spennede lesning.

Og, svaret på konkurransen skal gis i kommentarfeltet på denne posten. Lykke til, og husk at dette er vanskelige greier, så det er lov å bruke de små grå. Eventuelt kan man gjette. Men, bare for å gjøre det hele enda litt vanskeligere: det korrekte svaret må i tillegg til å være korrekt også ha en medfølgende forklaring på hvordan du kom fram til svaret. Du må med andre ord virkelig bruke de små grå her.

Lykke til!

* For å få utlevert premien, som altså er en romantisk date med Tone Damli Aaberge, må vinneren gjøre følgende:

  1. På en eller annen måte få kontakt med Tone Damli Aaberge, som selvsagt har hemmelig nummer. AG har ikke nummeret hennes, og gidder ikke å lete heller. Mulig du kan prøve å bestikke noen i Opplysningen 1881, eller kanskje noen i POT.
  2. Tone er for tiden sammen med en eller annen kunstner. Du må altså, før du kan få utlevert premien, på en eller annen måte utkonkurrere ham. Her kan vi tipse om at det sikkert hjelper om du er høy, pen, rik og heter Robbie Williams. Eventuelt at du ser ut som/er Brad Pitt. Vi har også hørt rykter om det kan være lurt å fokusere på de 3 R‘er for sjekking. Altså Roser, Rødvin og Rød Ferrari. Dette hjalp av en eller annen grunn for John Arne Riise, uten at vi helt skjønner hvorfor.
  3. Hvis du har klart å få kontakt med Tone, utkonkurrert kunstnerkjæresten hennes, og altså klart å overbevise henne om at hun vil gå på date med deg, så er premien din!
  4. I så tilfelle er det bare å gratulere med førstesiden på Se&Hør. Vi gratulerer.

PS! Agurkposten vil ha seg frabedt ethvert svar fra raringer. Vi sender ikke noen tapere på date med Tone. Du må være en skikkelig mann med sunne verdier. Freaks vil vi ha oss frabedt.

bilblad